Plan je roadtrip met de CitySummary reisgidsen

Europa biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis. Of je nu op zoek bent naar historische steden, prachtige natuur, culturele hoogtepunten of rustige dorpjes, er is voor elk wat wils.

Een van de voordelen van rondreizen in Europa is de goede bereikbaarheid. Met het vliegtuig, de trein of de auto ben je snel en gemakkelijk op je bestemming. En eenmaal aangekomen kun je meestal genieten van het uitstekend openbaar vervoer of je huurt gemakkelijk een auto, wat het reizen naar de verschillende bestemmingen nog makkelijker maakt.

Er zijn talloze manieren om je rondreis te plannen. Je kunt kiezen voor een georganiseerde tour, waarbij alles voor je geregeld is, of je kunt het zelf doen en je eigen route uitstippelen. Voor de voorbereiding van je reis kun je gebruik maken van ons Stappenplan, gebaseerd op jarenlange ervaringen. CitySummary heeft reisgidsen die gaan over regio's, met tips over alle steden, dorpen, stranden, natuurparken etc. Je kunt ook CitySummary reisgidsen over steden combineren tot een rondreis.